"אוכלי תפוחי האדמה" - וינסנט ואן-גוך - 1885
את המרק הרוסי המסורתי והממלא הזה כיף לאכול בחורף. קל להכנה, מפנק ומכיל מנה הגונה של פחמימות.
בורשט תפוחי אדמה ושמנת: (4 מנות)
- 1 סלק גדול
- 5-6 תפוחי אדמה קטנים (4-3 גדולים)
- קופסא שמנת לבישול 15 אחוז
- 2 כפות מלח
מקלפים את התפ"א, מרככים במיקרו וחותכים לפרוסות.
חותכים את הסלק לפרוסות קטנות/חתיכות.
שמים בסיר, מכסים במים, מחממים על אש גדולה עד רתיחה ואז על אש קטנה למשך 40 דקות.
מורידים מהאש, מוסיפים שמנת ובוחשים.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה